التنقل السريع

     شاورمة الفراخ 

     المقادير
    كيلو صدور فراخ مقطعة شرائح صغيرة
    كيلو بصل مقطع شرائح طولية
    2 من حبات الطماطم المتوسطة مقطعة
    2 من الفلفل الأخضر الحار (أو الرومى) مقطع
    5 حزم بقدونس مخرط
    كوب صغير خل
    ملعقة كبيرة من المستردة
    ملح وفلفل
    ملعقة من زيت الزيتون


     الطريقة
    تتبل شرائح الفراخ بالخل والمستردة والبصل والملح والفلفل وتترك لمدة 8 ساعات على الأقل. توضع ملعقة من زيت الزيتون فى الطاسة وتقلب فيها الفراخ على نار عالية لمدة 5-10 دقاثق. ترفع الفراخ من النار ويضاف إليها باقى  المقادير وتقلب جيداً، وتصبح جاهزة لعمل سانويشات أو تقدم مع الخبز اللبنانى أو توست أسمر. ويقدم معها طبق السلطة الخضراء وسلطة الطحينة.

    جديد قسم : وصفات أكل صحية

    اعلان منتصف الموضوع